Üye Girişi




İstatistikler

Günlük Üye Ziyareti : 0
Günlük Ziyaretçi : 0
Toplam Ziyaretçi : 27409

Haberler

SİTEMİZ KURALLARINA UYALIM.

KOMŞULARIMIZIN DİKKATİNE,

1.     Kötü kokuların olmaması için çöplerin zamanında poşetlenerek kova içerisine konulması, çöpler alındıktan sonra kovaların kapı önlerinde bırakılmaması,

2.     Merdiven boşluklarına, yangın panoları üstüne eşya vb. malzemelerin kesinlikle konulmaması, konulduğunda atılacağının bilinmesi,

3.     Balkon ve pencerelerden sofra bezi çırpılmaması, kabuklu çekirdek ve sigara izmariti atılmaması,

4.     Asansörü en verimli şekilde kullanmalıyız. En yakın olanını çağırıp, sabırla beklemeliyiz. Asansör kapısında durup bekletmemeliyiz. Çocuklarımızı bu konuda bilgilendirmeliyiz. Mümkün olduğunca aynı yöne giden asansörleri kullanmalıyız. Bakım onarım ve enerji maliyetlerini böylece düşürebiliriz.

5.     İş güvenliği uzmanı; Yaptığı denetlemede Sığınaklardaki eşyaların tehlike arz ettiğini belirtmiş ve İş güvenliği talimatları gereğince sığınakların boşaltılmasını  istemiştir.

6.     Araçlarımızın iki çizgi arasına düzgün park edilmesi,

7.     Mevcut oyun gruplarımızın standartlara uygun olduğu bilirkişi tarafından tespit edilmiştir. Oyun gruplarından, Küçük çocukların velisi gözetiminde yararlandırılması, Basket sahasının da amacı dışında kullanılmaması gerekmektedir.

8.     Manyetik kapı anahtarları (çip) kaybedildiğinde isteyene yenileri 5.-TL karşılığında borçlandırılarak verilecektir.

9.     Doğal afet vb. durumlarda ilk toplanma yerimiz Basket sahası olarak belirlenmiştir.

 

            Yönetici, güvenlik  ve site görevlilerinin ikazlarına  uyulması,

Huzurlu, güvenli, hoşgörülü ve iyi komşulukların olduğu, temiz bir Mimoza Sitesi için hep beraber…

 

 

YÖNETİM